Pohjoismainen kirjallisuusviikko on kirjastoissa täynnä tapahtumia

Kirjailija Olli Jalonen vierailee Rivien välistä -tilaisuudessa Kangasalan pääkirjastossa tiistaina 12. marraskuuta kello 18. Luento pidetään Harjula-salissa. Kirjailijavierailu on osa Pohjoismaisen kirjallisuusviikon ohjelmaa. Tilaisuuden avaa Kangasalan Pohjola-Norden. Tapahtuma järjestetään Valkeakoski-opiston ja Pohjola-Nordenin yhteistyönä.

Olli Jalonen kertoo uusimmista romaaneistaan Merenpeitto ja Taivaanpallo. Hän on voittanut Finlandia-palkinnon kaksi kertaa. Taivaanpallo palkittiin viime vuonna sekä Isäksi ja tyttäreksi -romaani vuonna 1990. Pro Finlandia mitalin hän sai 1997.

Ensi viikolla järjestetään Kangasalan kirjastoissa muitakin tapahtumia. Pannukakkuiltaa ja satuhetkeä vietetään Sahalahden kirjastossa maanantaina kello 18 alkaen. Satutunti on Vatialan kirjastossa tiistaina kello 10. Iltapäivää vanhojen lyhytelokuvien parissa vietetään Kangasala-talossa tiistaina kello 14–15.30. Lasten elokuvahetket pidetään Kangasalan pääkirjaston Harjula-salissa torstaina kello 9.30 ja 10.15.