Tam-Silk palkittiin yrityspositiivisuudesta Kangasalla – ”uudistumiskykyinen ja markkinoinnissaan edistyksellinen”

Kangasalan vuoden yrityspositiivisimmaksi yritykseksi on valittu kohta satavuotias Tam-Silk Oy. Valinnan tehnyt raati  toteaa perusteluissaan,  että  Tam-Silk  Oy on osoittanut  vaikeana koronavuonna  poikkeuksellista  uudistumiskykyä, ketterää mediataitoa ja  onnistunutta markkinointia. Vuoden yrityspositiivisimmaksi nostettu yritys on menestynyt perinteikkäällä alalla ja ulkomaisen halpatuotannon sijasta tuonut esiin suomalaista osaamista sekä kykyä toimia hyvin kilpailluilla  vaatemarkkinoilla.

Valitsijaraatia miellytti, että koronavuonnakin Tam-Silk Oy on kasvattanut liikevaihtoaan ja palkannut lisää työntekijöitä. Tam-Silkille myönnettiin viime vuonna ainoana vaatevalmistajana Suomessa Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen Yritys -merkki osoituksena siitä, että yritys haluaa ratkaista  yhteiskunnallisia  tai  ympäristöongelmia,  kantaa  yhteiskunnallista  vastuuta  ja  tuottaa yhteiskunnallista hyvää. Merkki velvoittaa yrityksen käyttämään osan voitoistaan yrityksen kehittämiseen.

– Tam-Silk Oy on osannut tunnistaa omat vahvuutensa ja yritys on ylpeästi kangasalalainen. Erinomaisella  esimerkillään  Tam-Silk  on  saanut myös paikkakuntalaiset tuntemaan ylpeyttä yrityksen menestyksestä, omasta yrittämisestään sekä luomaan uskoa kotimaisen työn kannattavuuteen, raati listaa.

Nyt ensi kertaa palkitun Vuoden yrityspositiivisimman yrityksen valintaan osallistuivat kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Hanna Laine, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Heikki  Lyytinen, kaupunginjohtaja Oskari  Auvinen, Kangasalan Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Saija  Haavisto sekä Business Kangasala Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tapio  Tulenheimo,  toimitusjohtaja  Päivi  Kuusivaara  ja  yrityskehityspäällikkö Juuso Heinisuo.

Kangasalan kaupunki, Kangasalan yrittäjäyhdistykset ja Business Kangasala Oy allekirjoittivat joulukuussa 2020 yrityspositiivisen sitoumuksen, jolla on tiivistetty kaupungin ja yrittäjien välistä yhteistyötä. Sitoumuksen  tavoitteena  on  luoda yritysmyönteistä ilmapiiriä yhdessä.

 

Kunniamaininnat yksinyrittäjille

Vuoden palkitut yrityspositiivisimmat yksinyrittäjät ovat Kopinkulman Optiikan Hanna Saikku-Salo, Move & Go Finlandin Jari-Matti Auttila ja Kangasalan Göransin Mullaj Dritan. Raati toteaa yhdessä tuumin, että Kangasalla toimivia liikkeitä yhdistää erinomainen asia-kaspalvelu ja Kangasalle  tullaan  kauempaakin  hyvän palvelun  takia.

– Yrityksissä  osataan  ottaa asiakas hyvin ja arvostaen huomioon, palkintoraati kiittelee.