Kurkistus Luja-Lukkon jääkiekkojunnujen talveen

Voittajat 2013
Jääkiekko on iloinen asia. Kuvassa Ville Klasila.

Pälkäneen Luja-Lukon jääkiekkokausi aloitettiin syyskuussa Kangasalan jäähallissa. Marraskuussa siirryttiin treenaamaan Haanloukkaan kotikaukaloon.

Syksyllä 03-syntyneiden rinnalla aloitti uusi 05-syntyneiden ryhmä, jossa on kymmenkunta pelaajaa. Harjoituksia oli vanhemmilla junioreilla kaksi kertaa viikossa ja nuoremmilla kerran.

Talvella Luja-Lukon joukkueet pelasivat Hämeenlinnassa Korttelikiekkoa, joka huipentui maaliskuussa halliturnaukseen. Pälkäneen 05-syntyneiden joukkue voitti lopputurnauksen.

Valkeakosken Kiekko-ahman E02 joukkue kävi muutaman kerran pelaamassa vanhempien junnujen kanssa harjoituspelejä Haanloukkaassa. Toinen kohtaaminen oli Talviklassikko -tapahtumassa.

HauSi -00 porukka kävi myös kokeilemassa pelikuntoaan Luja-Lukkoa vastaan.

Topi Rönni, Pälkäneen Salama

Vanhempien junnujen kausi päättyi toiseen harjoituspeliin HauSi -00 vastaan Hämeenlinnassa.

Kauden aikana kävi treenaamassa kaikkiaan viitisentoista pelaajaa.

Kaikki innokkaat myös ensi syksynä mukaan toimintaan!

Sami Salo

 

 

 

Spirit of Haanloukas

Pienten paikkakuntien jääkiekkotoiminnalta vietiin pohja pois, kun jääkiekkoliitto päätti lopettaa kaikki liiton alaiset ulkojääsarjat.

Innolla boksiin.

Liiton toiminnasta huolimatta Luja-Lukon jääkiekkojaosto on lähtenyt herättämään uudelleen henkiin Haanloukkaan vanhanajan menoa ja meininkiä, ”Haanloukkaan henkeä”.

Tammikuussa Haanloukkaassa järjestettiin jääkiekkopäivä, joka piti sisällään jääkiekkopelejä sekä jääkiekon ympärille järjestettyä toimintaa. Jopa vanhat parrat Juha Stenberg ja Jukka Perolahti löytyivät mukaan talkoisiin, aivan kuten ennen vanhaan. Junnuilla oli vastustaja Valkeakoskelta ja Papoilla Hämeenlinnasta. Päivän kruunasi Heikki Nymanin laulama Maamme-laulu ja sen jälkeen paljon somessakin hehkutettu Talviklassikko, joka pelattiin Luja-Lukon harrastejoukkueen ja Karhukoplan välillä.

Luja-Lukon harrastejoukkue pelaa Tampereen alueen harrastesarjaa kuten myös vastustaja Karhukopla, joka on pääosin myös Pälkäneläisistä nuorista miehistä koostuva harrastejoukkue.

Seuraavaan kertaan tuli paljon uusia ideoita, ja ensi talvena maalataan, kuten Järvisen Sakke sanoi, isommalla pensselillä.