Rönnvikin viinitilan uudessa näyttelyssä seikkailevat sympaattiset maltankoirat – ”Me toivomme näyttelyn tuovan yhtä paljon iloa katselijoilleen kuin mitä meillä on ollut sitä tehdessä”

Kuvataiteilija Liisa Soinin maalaus ”Lyyli kylvyssä”.

Rönnvikin viinitilalla nähdään sympaattinen näyttely ihmisen parhaasta ystävästä. Koiratuksia -kuvia pienistä valkoisista -näyttelyssä on esillä Liisa Soinin maalauksia ja Marianna Koivusen valokuvia. Kuvien innoittajina ovat olleet maltankoirat Lyyli, Missi ja Melli.

– Nämä hauskat ja persoonalliset koirat ovat tuoneet hyvää mieltä ja iloa kohtaamilleen ihmisille, ja toivottavasti nyt myös niistä tehtyjen kuvien välityksellä, Koivunen sanoo.

Koivunen kertoo vuosien varrella ottaneensa tuhansia kuvia koiristaan Missistä ja Mellistä, ja näyttelyyn valikoitui otos poseerauksia kauniissa maisemissa, sekä myös hauskoja tilanneotoksia. Soinin maalauksissa maltankoirat esiintyvät ihmeellisissä seikkailuissaan.

– Me toivomme näyttelyn tuovan yhtä paljon iloa katselijoilleen kuin mitä meillä on ollut sitä tehdessä, Koivunen sanoo.

Kuvien tekijät muusineen ovat tavattavissa Rönnvikin viinitilalla 19. ja 20. elokuuta kello 12–18. Näyttelyyn ja Rönnvikin viinitilan alueelle voi tulla myös oman koiran kanssa. Koirat on kuitenkin pidettävä kytkettyinä.

Näyttelyn ohella voi käydä virkistäytymässä Rönnvikin viinitilan Bistrossa, jossa on tarjolla lähiruokaa sekä tilan viinejä ja oluita. Tuliaisia kotiin voi hankkia Tallipuodista, jossa on myytävänä tilan viinien, oluiden ja limonadin lisäksi lähialueen tuotteita sekä paikallisia herkkuja.