Luja-Lukon miehet taipuivat sarjan hallitsevalle mestarille – pälkäneläisten otteet olivat kuitenkin lupaavia

Mikä ottelu: PäLuLu – NaKo, koripallon miesten II-divisioona, 8.10.

Ennakkoasetelma: Naantalin Koripalloilijat on sarjan hallitseva mestari ja ennakkosuosikki otteluun.

Miten kävi: PäLuLu – NaKo 69–103 (21–25, 11–20, 20–23, 17–35)

Ratkaisu: Uusiutunut Luja-Lukko oli alussa vaikeuksissa NaKon paikkaprässin kanssa, mutta alkushokin jälkeen siitä jo puhkottiin ja ottelu tasaantui. Toisella jaksolla kotijoukkue esiintyi pirteästi ja NaKo ei saanut onnistumisia hyökkäyspäässä. Jakson lopulla kotijoukkueen ajatus hiukan herpaantui, ja NaKo onnistui Luja-Lukon harhasyötöistä venyttämään johtonsa 13 pisteeseen. Puoliajan jälkeen Luja-Lukko haastoi tasaisesti NaKoa, mutta ero ei kaventunut. Viimeisellä jaksolla eroa yritettiin kaventaa hiukan liian nopealla rytmillä, ja ohiheitoista NaKo rankaisi kovalla prosentilla. Lopulta ero venähti yli 30 pisteeseen. Tämä oli kuitenkin uusiutuneelta kotijoukkueelta lupauksia herättävä ottelu.

Onnistuja: Alex Ingman oli 22 pisteellä kotijoukkueen paras koritekijä. Yksittäinen highlight oli Tatu Järvisen tyylikäs donkki Ingmanin tarjoilusta.

Kommentti: ”Vaikka tappio tuli avauspelissä, niin päätä ei ole syytä laittaa pensaaseen. Tämä joukkue tarvitsee yhteisiä kokemuksia ja sen kautta peli tulee parantumaan.” Luja-Lukon päävalmentaja Kimmo Ketola.

Oho! Sunnuntai-iltana katsomoon saapui mukavasti yleisöä. Vierasjoukkue heitti järkyttävän kovalla prosentilla 18 kolmen pisteen heittoa.

Entä nyt: Torstaina pälkäneläiset suuntaavat kohti Saloa, jossa peli alkaa epäinhimilliseen aikaan, eli kello 21.15. Tämä näkyy valitettavasti kokoonpanossa.