Meiju Suvas sytytti tanssiliekin Liekkifesteillä

Meiju Suvaksen Pure mua -kappale ei jättänyt kylmäksi ketään.

Luopioinen

Luopiolaisen ravintola Liekin perinteinen ja suosittu Liekkifest veti jälleen tuvan täyteen viikonloppuna. Perjantain tahdeista takasivat trubaduuri Kaide sekä tanssikansan suuri suosikki Meiju Suvas. Lauantaina lavalle nousivat Jukka Törmä sekä Juha Metsäperä.

Tänä kesänä Valkeakosken kesäteatterissa näyttelevä Meiju Suvas hurautti ravintola Liekkiin 20 minuutin ajomatkan päästä. Suvas on vuokrannut mökin Pälkäneeltä ja kehuu, että hän on viihtynyt hyvin maisemissa.

– Teatteriprojektin takia asun täällä Pälkäneellä nyt koko kesän. Oli tosi hyvä, kun sain vuokrattua täältä mukavan kesähuvilan, Suvas kertoo.

Ihmisläheinen ja sydämellinen Suvas otti festariyleisön puolelleen jo ensimmäisestä kappaleesta lähtien. Viimeistään kun Pure Mua -kappaleen tahdit alkoivat soida, intoutuivat tanssilattialle myös alkuillan tiukasti tuolissa istuneet. Tanssilattialla laitettiin koreasti jopa paljain jaloin.

– Esiinnyin täällä myös viime kesänä ja täällä oli silloin ihan hirveästi hyttysiä. Kun lauloin Pure mua -kappaletta, toivoin etteivät ne ymmärrä minun puheesta mitään, Suvas muistelee huvittuneesti.

Saunomista ja yhdessäoloa

Suvaksen oma mökki sijaitsee Lohjalla. Hän kertoo, että on ehtinyt siellä käymään tänä kesänä vain yhtenä viikonloppuna. Kaiken kiireen keskellä esiintyvä artisti nauttii mökkeilystä paljon.

– Hyvä mökki-ilta koostuu saunomisesta ja yhdessäolosta perheen ja ystävien parissa. Siihen lisäisin vielä grillausta ja rentoa menoa.

Teatteriprojektin lisäksi Suvas on mukana myös Uusi Lastensairaala 2017 -projektissa ja se täyttää tähden syksyn ohjelmakalenteria.

– Nyt on paljon hienoja projekteja. Olen tekemässä myös uutta levyä ja heti, kun näistä kuvioista hellittää, niin pitäisi päästä studioon, hän kertoo kiitollisena.