Kynille kyytiä kirjastossa

Yläkoululaiset ja lukioikäiset opiskelevat marras–joulukuun taitteessa luovaa kirjoittamista Pälkäneen pääkirjasto Arkissa.

Kahden iltapäivän mittaisella lyhytkurssilla leikitellään sanoilla ja keskitytään oman luovan ilmaisun kehittämiseen. Lisäksi tehdään hauskoja ja elämyksellisiä kirjoitusharjoituksia ja opitaan, miten hyvä teksti kehittyy loistavaksi tekstiksi. Kurssiviikonlopun jälkeen nuoret kirjoittavat kotona tarinan tai kuvauksen ja saavat siitä henkilökohtaisen, kirjallisen palautteen.

Vetäjänä toimii lasten- ja nuortenkirjailija, opettaja ja kustannustoimittaja Netta Walldén. Kurssille otetaan enintään 15 yläkoulu- ja lukioikäistä kirjoittajaa. Mikäli tilaa jää, nuoremmatkin ovat tervetulleita mukaan.

Osallistujat palkitaan kurssidiplomilla. He saavat myös vinkkivihkosen omatoimista kirjoitusharjoittelua varten.

Pälkäneen kirjasto järjestää nuorten luovan kirjoittamisen kurssin yhdessä Oriveden kirjaston kanssa. Kokoontumisajat Arkissa ovat perjantai 30.11. kello 16–18 ja lauantai 1.12. kello 14–16. irjaston henkilökunta kerää ilmoittautumisia 23.11. saakka numerossa 040 356 3661 ja osoitteessa kirjasto@palkane.fi. Lisätietoja voi kysellä Seija Heikkilältä osoitteesta seija.heikkila@palkane.fi tai numerosta 050 315 2793.