Kaksi hopeaa ja kuusi pronssia

Kangasalan nuoret yleisurheilijat saalistivat neljä henkilökohtaista mitalia ja neljä kenttälajien joukkuekisamitalia Oulussa elokuun lopussa kisailluista 14–15-vuotiaiden SM-kisoista.

Parhaiten pärjäsi Pinja Heinonen, joka juoksi 14-vuotiaiden sarjassa hopealle sekä 300 metrin aidoissa että sileällä. Aidoissa aika oli 46,33 ja sileällä 300 metrillä 41,82.

Sahalahden Yleisurheilu-Teamin kasvatti Jami Siira paransi seiväshypyssä ennätystään 25 sentillä ja otti tuloksella 345 yllätyspronssia 14-vuotiaiden sarjassa. Tampereen Pyrintöä edustava Siira otti myös joukkuepronssia sekä seiväshypyssä että keihäänheitossa.

Pälkäneen Luja-Lukosta Pyrinnön väreihin siirtynyt Amanda Saari palkittiin kahdella joukkuepronssilla. Mitalit irtosivat 15-vuotiaiden keihäästä ja kuulasta. Keihäässä 15. sijoittunut Amanda heitti ennätyksensä 33,89. Kuulassa pukkasi kuudenneksi tuloksella 11,32.

Aino Sikkinen kiri 15-vuotiaiden estepronssia. 1500 metrin estematka taittui ennätysajassa 5.18,04. Aino juoksi ennätyksensä myös 2000 metrillä. Aika 6.54,37 riitti oli kovatasoisessa kisassa viidenteen sijaan.