Viikonlopun ulosajajat olivat rattijuoppoja

Parikymppinen mies törmäsi henkilöautollaan pylvääseen perjantain ja lauantain välisenä yönä Pälkäneellä. Onnettomuus sattui Lahdentiellä Sammonkulman huoltoaseman kohdalla puoli neljän aikaan aamuyöllä. Auto törmäsi ilmeisen kovalla vauhdilla vasen kylki edellä katuvalotolppaan. Kuski kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan, mutta hänen saamansa vammat eivät olleet vakavia.  Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kangasalla puolestaan rytisi lauantaina puolilta päivin, kun henkilöauto ajoi ojaan Lahdentiellä. Onnettomuus sattui Huutijärven rampin kohdalla puolilta päivin. Kolaripaikan raivaustyöt haittasivat liikennettä jonkin aikaa.

Tieltä suistunut auto pyörähti katon kautta ympäri. Noin kuusikymmentävuotias kuljettaja loukkaantui, mutta hänen vammansa eivät olleet vakavia. Poliisi epäilee kuskia törkeästä rattijuoppoudesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Pälkäneen ulosajo on herättänyt runsaasti nettikeskustelua, sillä kirjoittajien mukaan nuori kuski on kaahannut samalla autolla ennenkin holtittomasti.

Kommentit (8)

 1. Huhhuh

  ”Pälkäneen ulosajo on herättänyt runsaasti nettikeskustelua, sillä kirjoittajien mukaan nuori kuski on kaahannut samalla autolla ennenkin holtittomasti.”

  Miksen nyt tohonkaan halua oikein uskoa. Ajaahan tästäkin ohitte bussi mukamasa ina 80km/h vaikka mittari näyttäis 40km/h. Ehkä se perkeleen nopeus näyttää lujemmalta katojan silmissä kun kuljettajan silmissä. Pöljät!

 2. Hidaste

  Nyt tarvitaan myös tekoja kaahauksen estämiseksi kylällä. Koska valvontaa ei ole, niin hidasteet on ainoa ratkaisu. Esim.Nuijanmäkeen pitää saada niitä useampiakin, että mottoritienopeudet saataisiin pois. Ei tunnu auttavan se ”ajoithan 60 km/h kyltti” ja 40 km/h rajoitusta täytyy jatkaa reippaasti Vehoniemeen suuntaan. Jos joku kunnallisvaaliehdokas ottaa ajaakseen moisen ehdotuksen, niin häntä äänestän.

 3. Hulluja kaahareita.

  Ajaako tämä bemarikuski valkoisella bemarilla, nuori vaalea kundi jolla yleensä lippalakki? Jos on niin kaahailee Myttäälän ja Hirvon teillä ja tulee tahallaan täysiä vastaantulevaa autoa päin, kerran jouduttiin meneen talon portille pysähtyyn, onneksi sattui olemaan kohdalla, muuten oltas oltu ojassa. Valkonen bemari näki että auto tulee vastaan, niin vaihtoi heti vastaantulevan kaistalle. Sairas tapaus.

 4. ...

  ei ole mitenkään sattunut keekkään tulemaan mieleen että valkeakoskella on parikin samanlaista valkoista bemaria jotka käyvät myös kylillä aiheuttamassa hämminkiä. yietääkseni tämä pieni kylä ei ole mikään suljettu paikka mihin ei muut paikkakuntalaiset voisi tulla kaahailemaan! sitäkin on nähty

 5. Hulluja kaahareita.

  En mielestäni kommentoinut, että oletin että valkoisen bemarin kuski on Pälkäneläinen. Sen verran usein ajelee vaan tuolla Myttäälässä, että siellä harvoin koskilaiset kai huvikseen käyvät. Siellä sais poliisi päivystää, kaahataan kun viimestä päivää mutkasella tiellä joka on lisäksi vielä kapea! Varmaan sitten saadaan vasta Pälkäneellä kaahailijat kuriin, kun ne jonkun tappaa. Siihen ei varmaan kauaa mene, tolla ajotyylillä. Ei kunnioiteta muita tiellä liikkujia yhtään. Olisin tuolloin jo soittanut poliisille, mutta kun en pystynyt rekkaria ottamaan ylös kun piti vaan miettiä mihin tässä menee ettei henki lähde. Seuraavalla kertaa soitto poliisille ja sen verran nuori kolli kyseessä, että myös soitto vanhemmille ja julkinen tieto facebookiin. Mitä näitä salailemaan yhtään. Kyse ei ole yhdestä kaahailusta vaan jatkuvasta törkeäastä liikenteen vaarantamisesta. I rest my case.

 6. Hulluja kaahareita.

  En ole kommentissani maininnut, että kyse olisi pälkäneläinen kuski. Harvemmin tuolla Myttäälään hiekkateillä muut ajelee paitti nämä kaaharit ja mökkiläiset, ei sinne kukaan huvikseen ajele harvase päivä. Seuraavalla kertaa kun tämän kuski näen törkeästi vaarantavan liikennettä, soitan poliisille, vanhemmille ja pistän nimen julkiseksi facebookiin. Mitä näitä salailemaan. Viimeksi olisin jo soittanut poliisille, mutta kun piti katsoa mihin tässä menee että henki säilyy, niin en kerennyt rekkaria katsomaan. Myttäälän teille voisi tulla poliisi päivystämään varsinkin viikonloppuisin. Siellä nämä kylän nuoret ja osa mökkiläisistäkin kaahaa niin lujaa ettei mitään järkeä. Kapea ja mutkanen tie, ja ajetaan mutkat suoriksi. Muista tiellä liikkujista ei välitetä yhtään eikä kunnioiteta. Varmaan sitten saadaan nämäkin kaahailijat vasta kuriin kun ne jonkun tappaa. Siinä ei varmaan kauaa mene tuolla ajotyylillä. Valitettavasti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?