Viikonlopun ulosajajat olivat rattijuoppoja

Parikymppinen mies törmäsi henkilöautollaan pylvääseen perjantain ja lauantain välisenä yönä Pälkäneellä. Onnettomuus sattui Lahdentiellä Sammonkulman huoltoaseman kohdalla puoli neljän aikaan aamuyöllä. Auto törmäsi ilmeisen kovalla vauhdilla vasen kylki edellä katuvalotolppaan. Kuski kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan, mutta hänen saamansa vammat eivät olleet vakavia.  Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kangasalla puolestaan rytisi lauantaina puolilta päivin, kun henkilöauto ajoi ojaan Lahdentiellä. Onnettomuus sattui Huutijärven rampin kohdalla puolilta päivin. Kolaripaikan raivaustyöt haittasivat liikennettä jonkin aikaa.

Tieltä suistunut auto pyörähti katon kautta ympäri. Noin kuusikymmentävuotias kuljettaja loukkaantui, mutta hänen vammansa eivät olleet vakavia. Poliisi epäilee kuskia törkeästä rattijuoppoudesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Pälkäneen ulosajo on herättänyt runsaasti nettikeskustelua, sillä kirjoittajien mukaan nuori kuski on kaahannut samalla autolla ennenkin holtittomasti.

Kommentointi on suljettu.