Niin metsä vastaa

Mitenköhän on mahdollista että paikallinen metsänhoitoyhdistys mainostaa omilla nettisivuillaan työllistävänsä paikallisia metsureita eikä ulkomaalaisia ”rakennusmiehiä”. Tänäkin kesänä ”paikalliset” ovat olleet Puolasta ja Romaniasta!

Ihmetyttää moinen kaksinaamaisuus, kun tietojeni mukaan myös oikeita paikallisia metsureitakin olisi tarjolla ollut. Onneksi moinen monopoliasema on loppumassa MHY:n osalta ja tilalle tulee vastuullisia työnantajia.

Ei se laatu vaan määrä

 

 

Metsänhoitoyhdistys vastaa

 

On positiivista kuulla, että kotisivuillamme käydään.

Paikallinen ammattitaitoinen metsuri on arvostettu henkilö metsänhoitoyhdistyksen näkökulmasta.

Metsänhoitoyhdistys Roineella on Pälkäneen ja Kuhmalahden alueella yhdeksän vakituisessa työsuhteessa olevaa ammattimetsuria. Meidän miestemme osalta paikallisuusperiaate täyttyy, sillä he kaikki asuvat Pälkäneellä tai Kuhmalahdella.

Monopoliasema on aika juhlallinen nimitys tilanteessa, jossa metsänomistaja päättää itse minkä organisaation toimesta työnsä teettää.

Ellei nimimerkin suojissa kirjoitettua kommenttia ole laadittu baari- illan päätteeksi, pyydän kyseistä henkilöä ystävällisesti ottamaan yhteyttä numeroon 03 377 2952 ja kertomaan asiansa.

Pekka Jaatinen

toiminnanjohtaja
Metsänhoitoyhdistys Roine

Kommentointi on suljettu.