Urheilutalon remontti tulossa edulliseksi

Remonttivalmistelujen vuoksi syksyn poissa käytöstä olleen Pikkolan koulun urheilutalon urakoitsija on valittu. Rakennusurakoitsijaksi valittiin Tikirak Oy, jonka tekemä tarjous oli 852 000 euroa. Alistussuhteessa pääurakoitsijaan olevista putki-, ilmastointi-, sähkö- ja automatiikan urakoitsijavalinnoista päätös tehdään erikseen.

Hankkeen kokonaiskustannukset ovat saatujen urakkatarjousten pohjalta laskettuna yhteensä 1,65 miljoonaa euroa, eli noin 300 000 euroa vähemmän kuin alun perin oli arvioitu. Rakentamiskustannukset eivät sisällä urheilutalon irtaimistohankintoja.

Remontille on varattu vuoden 2012 talousarviossa 500 000 euroa ja ensi vuoden talousarvioon on esitetty loppurahoitus. Peruskorjaukselle on myönnetty valtionavustuksena 620 000 euroa.

Hankkeella on rakennuslupa, ja työt aiotaan käynnistää pikaisesti. Tavoitteena on, että urheilutalo voidaan ottaa käyttöön ensi elokuussa.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?