Pälkäneen klubi esittäytyy

 

Hyvät naiset ja herrat esiintyy sunnuntaina Pälkäneen teatterissa.

Pälkäneen teatterin remontti valmistui vuodenvaihteen alla. Vanhan elokuvateatterin saneeraus oli kunnalta todellinen kulttuuriteko: 1950-luvun tyyli säilytettiin, mutta kaikki tekniikka päivitettiin 2010-luvulle.

Uudistetussa tilassa nähtiin kevään aikana teatteria, mutta teatterin toimivuutta konserttisalina ei ole vielä esitelty. Sunnuntaina kello 15 teatterilla esiintyvä Hyvät naiset ja herrat -yhtye pääsee näyttämään suurelle yleisölle, millainen aarre Pälkäneelle on saatu: maasta ei löydy montakaan klubia, jossa esiintyjä kuulostaisi ja näyttäisi paremmalta.

Viimeisen päälle ammattimainen äänentoisto sekä valaistus savukoneineen mahdollistaisivat monenlaisten klubi-iltojen järjestämisen Pälkäneellä. Äitienpäiväkonsertissa esiintyvä a cappella -yhtye tarjoaa siitä hyvää esimakua. Konserttiin on vielä pieni erä ennakkolippuja Pälkäneen R-kioskissa.

Syksyllä teatterilla järjestetään nuorten bändien katselmus. Alun perin Kostia-rock piti järjestää toukokuun lopussa Vilpolassa, mutta tilaisuus siirrettiin päällekkäisyyksien ja bändien puutteen vuoksi lokakuulle.