Äitienpäiväkonsertti: Hyvät naiset ja herrat esiintyy remontoidussa teatterissa

Pälkäneen klubi esittäytyy

 

Hyvät naiset ja herrat esiintyy sunnuntaina Pälkäneen teatterissa.

Pälkäneen teatterin remontti valmistui vuodenvaihteen alla. Vanhan elokuvateatterin saneeraus oli kunnalta todellinen kulttuuriteko: 1950-luvun tyyli säilytettiin, mutta kaikki tekniikka päivitettiin 2010-luvulle.

Uudistetussa tilassa nähtiin kevään aikana teatteria, mutta teatterin toimivuutta konserttisalina ei ole vielä esitelty. Sunnuntaina kello 15 teatterilla esiintyvä Hyvät naiset ja herrat -yhtye pääsee näyttämään suurelle yleisölle, millainen aarre Pälkäneelle on saatu: maasta ei löydy montakaan klubia, jossa esiintyjä kuulostaisi ja näyttäisi paremmalta.

Viimeisen päälle ammattimainen äänentoisto sekä valaistus savukoneineen mahdollistaisivat monenlaisten klubi-iltojen järjestämisen Pälkäneellä. Äitienpäiväkonsertissa esiintyvä a cappella -yhtye tarjoaa siitä hyvää esimakua. Konserttiin on vielä pieni erä ennakkolippuja Pälkäneen R-kioskissa.

Syksyllä teatterilla järjestetään nuorten bändien katselmus. Alun perin Kostia-rock piti järjestää toukokuun lopussa Vilpolassa, mutta tilaisuus siirrettiin päällekkäisyyksien ja bändien puutteen vuoksi lokakuulle.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?