Huono vai hyvä merkki?

SHL 15.5. kirjoitti kyläkaupoista. Kuhmalahtelaisten kerrottiin olevan huolissaan kotikyliensä tulevaisuudesta. Ilman kauppoja ei ole kauan muitakaan palveluita. Lehden mukaan ilmassa on huonoja merkkejä: farmaseutti kouluttautuu kaiken varalta hoitoalalle. SHL:n juttu perustui kauppiaan ja kaupan asiakkaan haastatteluun.

On totta, että opiskelen työni ohessa lähihoitajaksi. Aloitin kaksi vuotta kestävät opinnot tammikuussa 2013. Jatkan työtäni apteekin farmaseuttina. Opiskelemalla monipuolistan osaamistani.
Uskon, että olen oikealla tiellä. Tätä tukee STM Tiedote 75/2013. Sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko 26.4.2013: ”Apteekkien terveyspisteille, jotka toimivat läheisessä yhteistyössä perusterveydenhuollon kanssa, on jatkossa suuri tilaus. Apteekkien yhteistyötä perusterveydenhuollon kanssa pitää tiivistää sote-uudistuksen yhteydessä. Apteekeilla on erinomainen mahdollisuus kehittyä nykyistä monipuolisemmiksi terveydenhuollon lähipalvelupisteiksi”.
Kouluttautumiseni hoitoalalle sujuu hyvässä yhteistyössä työnantajani kanssa. Ammattitaidon lisääminen on yleensä hyvä merkki.

Liisa Alanko
farmaseutti

Kommentointi on suljettu.