Kehyskuntien demarit sanoutuvat irti puolueensa linjasta

Tampereen kehyskuntien demarit sanoutuvat irti puolueensa kuntaliitoskannasta. Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan ja Ylöjärven demarijohtajat kirjoittavat yhteisessä kannanotossaan, että usko puolueeseen alkaa hiipua ja demarijärjestöt ovat jo alkaneet menettää jäseniä.

Kangasalan SDP:n puolesta kannanoton ovat allekirjoittaneet kunnallisjärjestön puheenjohtaja Heikki Salmela ja valtuuston puheenjohtaja Raimo Kouhia. Kirjoitus julkaistiin keskiviikon Lempäälän-Vesilahden Sanomissa.

”Puoluehallituksen ja eduskuntaryhmän edustajat ovat toiminnallaan ja päätöksillään saaneet aikaan sen, että meistä ja edustamastamme puolueesta on tullut vaalilupauksensa pettäneitä ja valehtelijoita”, kannanotossa todetaan.

Kehyskuntien demareilla alkaa olla vaikea löytää uusia ehdokkaita ja toimijoita puolueeseen, jonka linjaukset sanellaan kaupungeista käsin.

”Puolueen toimet ovat saaneet aikaan vastakkainasettelun kasvun niin sanotuissa keskuskaupungeissa ja kehyskunnossa. Tätä epäoikeudenmukaisuutta eivät ymmärrä asukkaamme emmekä me aktiiviset toimijat.”

Yksi kommentti

 1. ahaa ?

  No ei mitään uutta. Olen pitänyt sitä pötypuhetta puolueen ominaisuutena jo 20 vuotta. Ei se tällä lopu ja meno senkun jatkuu. Kouhia käy edelleen neuvotteluja ja kulttuuritalosta puhutaan edelleen potaskaa.
  Eduskunta on oikea demarien emäpötypaikka. Ei tuota puoluetta kukaan voi enää millään keinoin tosissaan ottaa.
  Kun teidän kannatusprossa huiskii alle 10 % niin eikös siinä käy niin että yritetään taas valehdella sekin jonkun muun syyksi. Luultavasti syypää on persupuolue.
  Älkää välittäkö. Ei ihmiset usko enää yhteenkään puolueeseen kohta. Tämä hallitus jossa valehtelee ja puhuu pötyä kaikki puolueet on kyllä jo pohjakosketuksen ottanut.
  Siinähän jatkatte samalla linjalla ja sama valehtelu jatkuu. Ette te tavoistanne mihinkään pääse.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?