Yrittäjät valitsivat Satu Ukkosen puheenjohtajakseen

Satu Ukkonen seuraa Ari Syrjystä Pälkäneen Yrittäjien puheenjohtajana.

Pälkäneen Yrittäjien syyskokous valitsi yhdistykselle uuden hallituksen ja puheenjohtajan. Uutena puheenjohtajana aloittaa Satu Ukkonen. Hallituksen uudeksi jäseneksi valittiin Pasi Lindholm. Erovuorossa olleet Sirkku Nevaranta ja Jukka Kittilä valittiin uudelleen. Muina jäseninä jatkavat Kari Kallio, Heikki Närvänen, Mirva Kittilä ja Terhi Kallio.

Reino Matsinen valittiin uutena varajäseneksi. Vanhat varajäsenet Teemu Järvenpää, Annikki Westman ja Hannu Lehtinen valittiin uudelleen.

Kommentit (2)

  1. sandra

    Eipähän monenkaan yhdistyksen hallituksiin niin kovaa tunkua ole varsinkaan puheenjohtajaksi…Tulemalla kokouksiin voi jokainen vaikuttaa hallitusvalintoihin sekä lähtemällä itse mukaan. Jälkikäteen ei valintoihin enää voi vaikuttaa. Yrittäjät tekevät pitkiä päiviä yrityksissään eikä paljon vapaitakaan ole ja minusta on hienoa, että jaksavat vielä ottaa vastaan vapaa-aikanaan luottamustoimia yrittäjyyden edistämiseksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?