Joululaulujen ilta aloittaa joulun ajan Katukappelissa

Pälkäneen Helluntaiseurakunnan Katukappelissa valmistaudutaan jo kolmanteen jouluun omissa tiloissa (entinen KELA) Pälkäneen Keskustiellä. Joulukuu on tärkeää aikaa katukappelilaisille, koska jouluna vietetään Jeesuksen syntymäjuhlaa.

Katukappelin joulunaika alkaa sunnuntaina 8.12. pidettävästä joululaulujen illasta, jossa kappelin lauluryhmä esiintyy. Illan nimenä on Tule rakkaus ihmisrintaan Martti Korpilahden sanoittaman ja Juhani Pohjanmiehen säveltämän joululaulun mukaan.

Joulumyyjäiset pidetään lauantaina 14.12.. Leivonnaisten lisäksi myytävänä on arpoja ja joulupakettiin sopivia tuotteita, kuten itse tehtyjä kynttilöitä ja joulumusiikkiäänitteitä. Myyjäisissä voi myös kuunnella joulumusiikkia, maistella glögiä ja pipareita sekä tehdä löytöjä Lähetystorilla. Osa Lähetystorin ja myyjäisten tuotosta menee seurakunnan tekemään lähetystyöhön Aasiassa.

Koko perheen joulujuhlassa sunnuntaina 15.12. lauletaan vanhoja tuttuja joululauluja sekä nähdään lasten ja aikuisten esittämä joulukuvaelma, joka kertoo joulun todellisesta sanomasta eli Jeesuksen syntymästä. Ohjelmassa kuullaan myös joulumuisteloita, runoja sekä joulun Sanaa.

Neljäntenä adventtisunnuntaina iltapäivällä Katukappelissa hiljennytään jouluhartauteen.