Alakerrasta ratkaisu keväällä

Ratkaisuja Pälkäneen yhteiskoulun ja lukion alakerran ongelmiin haetaan kevään aikana. Tekninen lautakunta on päättänyt teettää kustannusselvityksen kosteusongelmista kärsivän alakerran eri remontointivaihtoehdoista. Lautakuntaa mietityttää, paljonko korjauksille kertyisi eri vaihtoehdoissa hintaa ja se, olisiko tilaongelmaan löydettävissä jotakin muuta ratkaisua. Asiasta käytäneen vielä keskustelua myös sivistystoimen kanssa.

Ratkaisua etenemissuunnalle haetaan vielä tämän kevään aikana. Mikäli päädytään korjausten tekoon ja hankkeelle saadaan rahoitus vielä tälle vuodelle, remontointi pyritään ajoittamaan mahdollisimman paljon kesän loma-aikaan. Samaa ajoitusta haetaan myös ilmanvaihdon uusimiselle, jota viedään eteenpäin omana projektinaan.

Kommentointi on suljettu.