Kehittämispäällikön seuraaja keskittyy sihteeritehtäviin

Pälkäneen kehittämispäällikkö Tuula-Maria Mattila irtisanoutui tehtävistään tammikuun puolivälissä. Hänen tilalleen palkataan hallintokoordinaattori.

Pälkäneen kunnan kehittämispäällikkö Tuula-Maria Mattila irtisanoutui tammikuun puolivälissä tehtävistään. Hänen seuraajansa tehtävät painottuvat keskushallinnon sihteeritehtäviin, valmisteluun ja lukemattomiin juokseviin asioihin.

Kunnanvaltuusto päätti, että tehtävänimikkeeksi muutetaan hallintokoordinaattori. Valittava henkilö toimii johtoryhmän sihteerinä ja asiakaspalvelupisteen esimiehenä sekä vastaa muun muassa hankehallinnoinnista, kehittämistehtävistä, tontinmyynnistä ja markkinoinnista sekä yritysten toimitila-asioista.

Kunta toivoo, että uusi hallintokoordinaattori saadaan perehdytettyä tehtäviinsä kesäkuun alkuun mennessä. Siihen saakka tehtäviä hoitaa yritysasiamies, jonka työaika muutetaan kokoaikaiseksi. Aluearkkitehdin tehtäviin sisällytetään jatkossa maapoliittisia kehittämistehtäviä.

 

 

 

Kommentointi on suljettu.