Kantorekka ojaan Aitoossa – jälleen samassa kohdassa!

Jälleen yhden rekan matkanteko tyssäsi ”noiduttuun” kohtaan Aitoontiellä.

Energiapuun kuljetusta varten varusteltu rekka ajoi ulos tieltä ja keikahti kyljelleen Aitoossa äitienpäivän iltana seitsemän hujakoilla. Ulosajo sattui Pälkäneeltä Luopioisiin johtavalla maantiellä, noin kilometri Aitoon risteyksestä Luopioisten suuntaan.

Kyseinen tienkohta tuntuu hylkivän voimakkaasti raskaita ajoneuvoja, sillä samalla sadan metrin pätkällä sattui jo kolmas rekan tieltä suistuminen vajaan kahden vuoden aikana.

Heinolalaisen kuljetusliikkeen täysperävaunuyhdistelmä oli menossa tyhjänä Luopioisten suuntaan, kun se jostain syystä ajautui liiaksi tien oikeaan reunaan. Pehmeä luiska imaisi ajoneuvon perävaunuineen ojan pohjalle, jonne se päätyi tien suuntaisesti oikealle kyljelleen.

Onni oli suosiollinen sikäli, että kohdalle ei sattunut kiviä eikä isoja puita. Pysähdys ei siksi ollut aivan yhtäkkinen ja kuljettaja välttyi loukkaantumiselta. Auton vetovaunukin säilyi päällisin puolin suhteellisen ehjänä, mutta perävaunun akselisto vaurioitui.

Paikalle hälytetty Aitoon VPK ohjasi liikenteen kiertämään Silmontien ja Aitoon kylän kautta ohi onnettomuuspaikan. Ajoneuvo saatiin nostettua pois ojasta ja tie aukaistua iltayhteentoista mennessä.

 

 

 

Kommentointi on suljettu.