Parasta Pohjaan teemana kesäjuhlissa

Sydän-Hämeen kesäjuhlia pidetään teltoissa 13.–15.6. Kuhmalahden helluntaiseurakunnan pihassa Pohjan kylässä teemalla ”Parasta Pohjaan”.

Tilaisuudet alkavat nuorekkaasti perjantaina 13.6. kello 17 nuortenbändin musisoidessa ja Joni ”Jope” Siimeksen puhuessa. Lauantain 14.6. tilaisuudet ovat kello 15 ja kello 18. Niissä ovat äänessä Kemin Jokke alias Jouko Heikkinen Uusi Laulu Kaduilta -ryhmänsä kanssa sekä olympiamitalisti Kaarlo Maaninka. Väliajalla on ilmainen kahvitarjoilu.

Kemin Joken tarina on kertomus ihmisestä, jonka elämä oli tuhoon tuomittu; tarina ei ole niitä kaikkein kauneimpia, mutta erittäin sykähdyttävä. Se on täynnä kyyneleitä, tuskaa ja kärsimystä. Joken elämä alkoi Kemistä ja johdatti hänet Ruotsiin. Sieltä tie vei vuosiksi maailman merille. Kaiken kokeneena ja kaiken menettäneenä hän löysi itsensä Tukholman puistoista huumeiden ja viinan orjana. Joken tarina on kertomus pelastuksesta, joka nostaa kohti vääjäämätöntä tuhoa kulkevan ihmisen kestävälle kalliolle, kun Jeesuksen tarjoama pelastus toi uuden elämän ja elämälle tarkoituksen. Kemin Jokke kiertää ryhmänsä kanssa kaikkialla Suomessa ja myös maan rajojen ulkopuolella.

Juhlat päättyvät sunnuntai-iltana kello 18 alkavaan ”sokerit pohjalla” -tilaisuuteen jossa seurakunnan naistenbändi laulaa ja Seppo Virtanen puhuu.

Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.