Kunnanjohtajaehdokkaat valittiin loppusuoralle

Kunnanjohtaja Esko Arasalo saatelitiin kesän alussa lomalle ja vuorotteluvapaalle.

Pälkäneen kunnanjohtajan viran hakijoista on valittu kolme ehdokasta soveltuvuusarviointiin. Valinnan on suorittanut kunnanjohtajan rekrytoinnin valintaryhmä.

Soveltuvuusarvioinnin puolestaan tekee Personnel-yhtiön asiantuntijapalvelu. Loppusuoran ehdokkaat ovat Pälkäneen vs. kunnanjohtaja, yhteiskuntatieteiden maisteri Janita Koivisto, hallintotieteiden maisteri Aleksi Heikkilä ja Kuhmoisten kunnanjohtaja, hallintotieteiden maisteri Anne Heusala.

Samat kolme ehdokasta kutsutaan myös 13. elokuuta 2014 pidettävään kunnanvaltuuston iltakouluun valtuutettujen kuultavaksi.

Kommentit (8)

  1. juuri näin...

    Janitalla on paikkakunnan, oman kunnan tiedot ”hanskassa”, samoin hän on pätevä tuleva kunnanjohtaja. Kannattaa Janita valita, kun on vielä mahdollisuus. Kuhmoisten kunnanjohtajan valinta on kohti kuntaliitosta, että tästä eteenpäin valtuutetut.

  2. Kompe Tenssi

    hakijoista tasan yhdellä on riittävästi kokemusta kunnan johtamisesta. Sitä tarvitaan, kun kaikki muut johtavat hallintovirkamiehet talossa ovat tulleet nykyisiin tehtäviinsä viimeisen vuoden sisään. Ei koko kunnan hallinto voi olla hommiaan opettelevia keltanokkia, jonkun täytyy pystyä johtamaan sitä porukkaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?