Kuhmalahden jätehuoltoa

 

Kuhmalahden jätepisteen kuvannut Pekka Lahti kirjoittaa, ettei siivoton näky ole poikkeus, vaan jätepiste on joka viikonloppu samanlaisessa kunnossa.

Kommentit (3)

  1. Pönttöroope

    Samanlaisia pursuilevia roskalaareja on muuallakin maakunnan jätepisteissä. OIisiko aiheellista kääntyä Pirkanmaan Jätehuollon puoleen tyhjennysvälin lyhentämiseksi? Kesällä roskapönttöjen käyttö lisääntyy entisestään mökkiläisten saapuessa maisemiin.

  2. Nimetön

    Vähän niinkuin ulkopuolisena sikailu on sallittua. Arjen tullen pääsee eroon kolkuttavasta omastatunnosta., kun lähtee kotiin pk-seudun ihanuuteen.Seuraavana viikonloppuna voi taas paskoa ja sotkea ja örveltää mielin määrin hyvällä omallatunnolla kun on ”raadettu” viikko konttorissa kovat kaulassa. Yäk..saatana.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?