Vesikatko

Jäi perunankeittovedet laskematta maanantaiaamuna, kun raanasta ei tullut vettä.

Pälkäneen vesilaitoksen nettisivuilla kerrottiin, että Aitoon vedenottamon huoltotyöt aiheuttivat 18.6. kello 12–16 vesikatkoksen Aitoon, Sappeen, Salmentaan seudulla. Pälkäneen keskustan puolitoista kuukautta myöhemmin kuivanneesta katkoksesta ei kerrottu mitään.

Jos sattui vielä olemaan parin viikon takainen lehti tallella, niin siitä löytyi kuulutus, jossa kerrottiin Sahantien ja Myllärintien vesijohtoremontista. Sen mukaan työt aiheuttavat vesikatkoja Onkkaalantien ja Koulutien välillä.

”Työmaalla olevassa infotaulussa lisätietoja vesikatkojen ajoista”, ilmoituksessa luvattiin.

Piti siis lähteä työmaalle tarkistamaan, kauanko veden paluuta pitää odottaa. ”Vesikatko”, luki tien laitaan ruuvatussa taulussa. Informatiivista.

Kotikokki

”Työmaalla olevassa infotaulussa lisätietoja vesikatkojen ajoista”, kunta lupasi.

Kommentit (12)

 1. Vesipää

  Kun täytyy katkoa vedet ja, ja…. pitää kattella kengän kärkiä. Ei siinä jouda huolehtimaan, että kesäaurinko roilottaa saman aikaa katuvalojen kanssa. Hyvä et edes juhannuksena valot oli pois, ja, ja ja .. kyllä Pälkäneellä on varaa tuhlata katuvaloihin. Kun kunnanjohtajakin on vaihtumassa ja, ja … Pälkäneellä saat enemmän valohoitoa.
  Anastaas!!!!!

 2. peijoona

  Uskomatonta settiä taas.

  Joka viikko sähköt räpsyy Onkkaalantien eteläpuolella ja nyt sitten vielä näitä vesikatkoja. Aikanaan Luopioisissa hyvä jos kerran vuosikymmenessä kovilla myrskyillä oli jotain ongelmaa. Takasko sinne pitää muuttaa että saa verorahoille jotain vastinetta?

 3. vettä

  Miten on mahdollista, että puoli Pälkänettä on ilman vettä, kun vika on yhdessä paikassa. Eikö venttiileitä sulkemalla saada häiriöaluetta pienennettyä? Kaksikymmentä vuotta on puhuttu, että venttileitä pitää tarkastaa ja tarvittaessa vaihtaa, siis vieläkään ei ole opittu mitään aiemmista vioista? Onko vesitornilla ainoa toimiva sulku, siltä näyttää.
  Syyttävä katse kohdistuu kunnan palkallisiin ja teknisenlautakunnan jäseniin. Ainakin teknisenlautakunnan vpj. on vuosikymmeniä ollut työskentelyssä mukana, joten hänen pitää olla tietoinen vesihuollon ongelmistakin.

  Jos ei ole kykyä tai taitoa toimia tehtävään valitussa kohteessa, pitäisi päättäjän edes ymmärtää pyytää eroa tehtävästään.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?