Pappien vaihto

Kangasalan seurakunnan kappalainen Auni Kaipia siirtyi heinäkuun alusta alkaen Kuhmoisten kirkkoherran sijaiseksi. Sijaisuus kestää ainakin syyskuun loppuun saakka.

Kappalaisen virkaa hoitaa elokuun alusta alkaen Marja Hyssy. Häneltä vapautuneeseen seurakuntapastorin virkaan siirtyi reilut kaksi vuotta Pälkäneellä seurakuntapastorin virkaa hoitanut Heikki Repo. Lisäksi Elina Oksanen toimii Kangasalla määrä- ja osa-aikaisena seurakuntapastorina elokuun lopusta vuodenvaihteeseen saakka.

Kangasalle siirtynyt Heikki Repo hoiti Pälkäneellä Juha Kankariston virkaa. Kankaristo palasi töihin heinäkuun lopussa.

– Kangasalan sijaisuus järjestyi samana päivänä, kun selvisi, ettei Pälkäneen sijaisuus jatku. Isommassa seurakunnassa on selkeämmin rajattu tontti. Omat tehtävät selviävät syyskuussa, kun vastuualueet jaetaan, Tampereella asustava Repo kertoo.

27-vuotias Heikki Repo on Tampereen piispan Matti Revon poika.

Reilut kaksi vuotta Pälkäneellä papin sijaisuutta hoitanut Heikki Repo siirtyy seurakuntapastoriksi Kangasalan seurakuntaan.