ELY järjesti sakkorysän

Poliisi näytti viikonloppuna hyödyntäneen ELY-keskuksen rakentamaa sakkorysää Pälkänevedentiellä, joka lähtee Lahdentieltä Luopioisten suuntaan. Tien alkupään nopeusrajoitus lasketaan Niitty-Seppälän Kesätorin aukioloajaksi kuuteen kymppiin. Myymälä sulki jo reilu viikko sitten, mutta kesärajoitusta ei ole vieläkään poistettu.

Nopeusrajoitukset ovat toista viikkoa laittomat. Kukahan maksaa viikonlopun nopeusratsiassa kirjoitetut sakot? Minusta ne voisi toimittaa ELY-keskukselle, joka lähettää yrittäjille hävyttömiä uhkauskirjeitä tienvarteen pystytetyistä mainoksista.

Lainkuuliainen kulkija

Kesänopeusrajoitukset jäivät, vaikka Kesätori sulki.

Kommentit (8)

 1. hävyllinen kirje

  Ai ninku Niittyseppälästäkö on kii liikennemerkin laillisuus/laittomuus, hervotonta röhönaurua ja varsinki sillon, jos sait pikavoiton polliisien arpajaisista.

 2. Oma moka

  Saisivat useammin olla poliisit tuolla tutkaamassa. Nopeusrajoitus ehkä vaihtuu kesäksi kesätorin takia, joka on erittäin hyvä asia. Tosiasia kuitenkin on että rajoitus on voimassa niin kauan kuin merkki on paikoillaan tienvarressa.

  Muutenkin koko Pälkäne-Luopioinen(mt322) väli on yhtä moottorirataa, törkeitä ohituksia sulkuviivoilla sekä erittäin kovia ylinopeuksia näkee jatkuvasti.

  Ja mikä pahinta samoja autoja näkee päivästä toiseen työmatka-aikoihin ”koheltamassa”. Tyhmin tapaus kesän ajalta reilu satasen nopeus Niitty-Seppälän kohdalla ohittaessa, hetken kuluttua sama auto Aapiskukon pihassa ja ennen Kaivantoa jälleen takapuskurissa kiinni kyttäämässä ohituspaikkaa…

 3. Muutakin nopeusrajoituksista

  Nuijalta kun ajaa tampereelle päin vanhaa tietä alkaa neljänkympin rajoituksen jälkeen 50km/h rajoitus, mutta kun tulee tampereelta päin jatkuu 60km/h nuijanmäelle saakka. Ei tainnut olla varaa laittaa nopeusrajoitusmerkkiä Tampereelta päin tuleville tai sitten se on hyvin piilotettu. Tottahan kotiinpäin on aina kiire.

 4. Poliisi

  Kaikki eivät vieläkään ole oppineet liikennemerkkejä, tuokin taajamamerkki on suht uusi lisä tien vieressä. Muutaman kymmen vuotta vasta siinä ollut. Että odotellaan rauhassa, kyllä se vielä uppoaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?