Partio ostamassa Laitikkalan koulua

Pälkäneen kunnanhallitus näytti tällä viikolla vihreää valoa kaupoille Epaalan ja Laitikkalan kouluista. Laitikkalan koulusta korkeimman tarjouksen on jättänyt Hämeen partiosäätiö ja Epaalan koulusta puolestaan Tero Nikkanen omistamansa yrityksen lukuun.

Ostotarjousten hyväksymisestä päättää viime kädessä Pälkäneen kunnanvaltuusto.

Yksi kommentti

  1. heimo

    Laitikkalan koulu tuntuisi menevän hyviin käsiin, hyvällä hinnalla. Mutta Epaalan koulusta jätetyt tarjoukset ovat aivan alakanttiin. Kunnan ei tuolla hinnalla kannattaisi luopua hyväkuntoisesta kiinteistöstä, jossain vaiheessa uusi tarjouskilpailu toisi paremman hinnan ja rakkennus saisi ansaitsemansa arvon.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?