Kenet valitsisit Vuoden Pälkäneläiseksi?

Taas kerran on tullut se aika, kun Pälkäneellä etsitään Vuoden Pälkäneläistä. Pälkäneen Yrittäjät julkistavat ja palkitsevat tämänvuotisen valinnan Pälkäneen joulunavauksessa perjantaina 28. marraskuuta.  Omaa suosikkiaan voi ehdottaa 26. marraskuuta asti.

Vuoden Pälkäneläistä ehdottaneiden kesken arvotaan joulunavaustapahtumassa Kostian Kievarin lahjoittama kinkku.

Vuosien mittaan on käynyt ilmi, että omaa ehdokasta kuvailtaessa ei kehusanoja säästellä. Omaa ehdokasta on kuvailtu muun muassa näin: ihminen isolla iillä, lämmin ja välitön, maailman rennoin persoona, pitkän linjan puurtaja, luova ja ennakkoluuloton, sydämellisin ihminen jonka tiedän, avulias, kohtelias, aina heikompiosaisten puolta pitävä.

 

Omaa ehdokastaan voi äänestää myös Facebook-sivuillamme.

 

Vuoden Pälkäneläinen 2005–2013;

 

Kommentointi on suljettu.