Joulunavauksissa kulkueita ja ilotulitusta

Korvatunturin väki pistäytyi vuosi sitten Pälkäneellä Joulunavauspäivänä.

Pälkäneen kolmipäiväinen joulunavaus järjestetään viimevuotiseen tapaan Onkkaalan palokunnantalon pihassa.

Perjantaina 28.11. päästään ihailemaan ilotulitusta urheilukentälle.  Perjantaina ja lauantaina monissa yrityksissä on tarjouksia, ja liikkeet pitävät ovensa auki normaalia myöhempään. Perjantaina julkistetaan myös Vuoden Pälkäneläinen. Sunnuntai 30.11. pääsee tekemään jouluisia ostoksia Nuijanmäen artesaanipäiville Nuijantaloon.

Luopioisissa joulun magiaa

Luopioisissa Joulunavausta juhlistetaan lauantaina 29. marraskuuta. Korvatunturille on mennyt kaino pyyntö siitä, että joulupukki tekisi pienen ennakkomatkan Sydän-Hämeeseen muistuttamaan kaikkia lapsia ja lastenmielisiä joulun tarkoituksesta sekä niistä lupauksista ja hyvistä ajatuksista, joita itse kullakin näin joulun alla on mielessä.

Luopioisten joulunavauksen aloittavat kirkonkylän koulun oppilaat, opettajat ja oppilaiden vanhemmat pitämällä edellisten vuosien tapaan kirpputorin, myyjäiset ja ohjelmallisen musiikkikahvilan kirkonkylän koulun tiloissa lauantaina kello 9.30–12..

Oppilaat järjestäytyvät puolilta päivin kulkueeksi, joka joululaulujen saattelemana kulkee koululta kohti toria. Torilla sytytetään Luopioisten iso joulukuusi ja kuunnellaan muun muassa yrittäjien ja kappeliseurakunnan joulutervehdys. Oppilaiden kulkue jatkaa torilta edelleen eteenpäin tuoden joulun tunnelman Mikkolan Navetalle.

 

Kangasalla ilmaisia myyntipaikkoja

Joulunavaus Kangasalalla -tapahtuma järjestetään perjantaina 28.11. kello 16–19. Kangasalan torilla järjestetään tuolloin joulutori, jonka myyntipaikat ovat myyjille maksuttomia. Myyntipaikoista voi kysellä lisää Kangasalan Yrittäjien tapahtumasihteeri Johanna Helimäeltä.

Joululauluilla torivieraita viihdyttää Jenni & Suklaasydän -bändi. Illan aikana kuullaan myös ajankohtaista asiaa pian avattavasta Kangasala-talosta ja tulevasta Kangasala 150 vuotta -juhlavuodesta.

Tuttuun tapaan tänäkin vuonna Joulunavauksessa on luvassa arpajaiset, joissa arvotaan lahjakortteja paikallisiin yrityksiin.

Lisää tapahtumasta voi lukea Facebookista ”Joulunavaus Kangasalalla” -sivustolta.  Tapahtuman järjestää Kangasalan Yrittäjät yhteistyössä Kangasalan kunnan ja Kangasalan Sanomien kanssa.

 

 

Kommentointi on suljettu.