Timo Keskinen jatkaa kirkkovaltuuston johdossa

Kangasalan kirkkovaltuuston valitsi järjestäytymiskokouksessaan puheenjohtajaksi Timo Keskisen. Valtuuston varapuheenjohtajana toimii Riina Sarkanen. Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan tehtävät hoitaa Tapio Perttula. Puheenjohtajana toimii kirkkoherra Seppo Jarva.

Kirkkoneuvoston muita jäseniä ovat Jukka Hirvonen (varajäsen Jyrki Jaakkola), Timo Koivukangas (Torsti Tulenheimo), Heidi Lehtiniemi-Eerola (Sirkka Tuhola), Pirjo Mäkijärvi (Helka Lumijärvi), Asko Nieminen (Ville Keskinen), Tuula Salminen (Henriikka Tarri), Aimo Salo (Ari Wallenius), Liisa Sarkala (Sanni Pesonen), Anne-Mari Thomassen (Raili Laine) ja Markku Tiilikainen (Sakari Vanhanen).

Kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Tapio Perttulan varajäsen on Juhani Yli-Hinkkala.

Sahalahden kappelineuvostoon valittiin Seppo Rinne (varajäsen Jussi Pyysalo), Petri Karaksela (Tommi Jalava), Minna Pyysalo (Maija Nieminen-Pessi), Ari Valkola (Ilkka Lähteenmäki), Tuula Jussila (Outi Aakkula), Pirkko Koivuniemi-Ojala (Helka Lumijärvi), Pirkko Burman (Tuula Inkeri Haapanen) ja Mikko Lehtonen (Eila Lindholm).

Kuhmalahden kappelineuvoston jäseniksi valittiin Mervi Kortelahti (varajäsen Marja Särkikoski), Kirsti Kylänlahti (Anna-Riina Salkolahti), Juhani Yli-Hinkkala (Olavi Toivio), Hannu Nieminen (Pasi Brusila), Jouko Tapanila (Kari Koljonen) ja Saila Haaparanta (Terhi Andersson).

 

Timo Keskinen (keskellä) jatkaa Kangasalan kirkkovaltuuston puheenjohtajana. Riina Sarkanen on valtuuston ja Tapio Perttula kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja.