Apua pyydän!

Paljon on apua pyydetty, tarjottu ja annettu. Välillä on saatettu jopa onnistua avun perille saamiseksi sekä aineellisen että henkisen ja hengellisen. Välillä on toimittu väärinkin. Aina ei tiedä mikä on viisasta.

Sanotaan Jumalan johdattavan niitä, jotka häneen luottavat. Toivonkin, että rukoilisit puolestani, että osaisin oikein toimia kaikkien ihmisten parissa, varsinkin niiden, joilla on erilaisia vaikeuksia elämässään. Myöskin ihan rehellistä johdatusta, että voisin olla oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Välillä kun tuntuu, että vierellä kulkeminen riittää avuksi.

En ole työssäni kokenut, että kukaan olisi halunnut lapselleen epäonnistumisia ja vaikeuksia, vaikka välit joskus ovatkin koetuksella. Siksi uskon Jumalankin toivovan meille hyvää ja sitä, että siunaamme toisiamme. Sinä lukija toivottavasti siunaat minua ja minä vuorostani muita, ja näin saamme vietyä toisiamme eteenpäin kohti lopullista määränpäätä eli taivasta.

Jorma ”Jommu” Jussila
erityisnuorisotyönohjaaja
Kangasalan seurakunta