Hengen uudistuksen rukousilta seurakuntatalolla

Marko Huhtala johtaa Hengen uudistus kirkossamme -yhdistystä.
Marko Huhtala johtaa Hengen uudistus kirkossamme -yhdistystä.
 Sakari Heikkilä vastaa ylistyksestä Hengen uudistuksen rukousillassa.

Sakari Heikkilä vastaa ylistyksestä Hengen uudistuksen rukousillassa.

Kohta vuoden maata kiertänyt Hengen uudistuksen rukousiltakiertue saapuu keskiviikkona Pälkäneelle. Seurakuntatalolla 9.9. kello 18.30 kahvilla ja teellä alkavassa tilaisuudessa vierailevat Hengen uudistuksen toiminnanjohtaja pastori Marko Huhtala ja ylistyksessä Sakari Heikkilä.

Hengen uudistuksen rukousiltojen teemana on Kristus kirkkauden toivo.

Hengen uudistus kirkossamme ry on Suomen evankelisluterilaisessa kirkossa toimiva uudistusliike. Yhdistyksen näkynä on tukea ja rakentaa Pyhän Hengen voimassa eläviä yhteisöjä ja lähettää niiden jäseniä maailmaan.