Joulun Lapsi -lahjat paketoidaan maanantaina

Joulupaketti rajattu
Pälkäneläisten joululahjat Romanian ja Moldovan köyhille lapsille lähtevät matkaan ensi viikolla.

Operaatio Joulun Lapsi -pakettitalkoot pidetään Pälkäneen seurakuntatalossa ensi maanantaina 9. marraskuuta alkaen kello 13.

Joulun Lapsi -keräykseen tarkoitetut tavara- ja rahalahjoitukset sekä valmiit paketit tulee toimittaa perjantaihin 6.11. mennessä Pälkäneen tai Luopioisten diakoniatoimistoihin sai muuten seurakuntataloille niiden ollessa auki.

Pälkäneen seurakuntataloon lahjoituksia voi tarvittaessa tuoda vielä maanantaina aamupäivällä. Lahjat kuljetetaan eteenpäin heti paketointitalkoiden jälkeen.

Maailmanlaajuisen Joulun Lapsi -keräyksen organisoi Suomen osalta lähetyssäätiö Patmos. Suomen avustuskohteita ovat Romanian ja Moldovan köyhät alueet, erityisesti niiden huono-osainen romaniväestö sekä laitoksissa elävät orvot ja vammaiset lapset.

Joulun Lapsi -paketteja tehdään 2–14 -vuotiaille, ja ne sisältävät lelujen ja koulutarvikkeiden ohessa lämpimiä vaatteita ja hygieniatarvikkeita. Tarkempia pakkausohjeita saa lähetyssäätiö Patmoksen sivustolta osoitteesta www. joulunlapsi.fi.

Lisätietoja antaa diakonissa Virpi Kangasniemi (040 7120567 tai virpi.kangasniemi@evl.fi).