Kadut kuntoon ensilumista alkaen

Pälkäneen kadut ovat olleet edellistalvina karmeassa kunnossa. Ilman nelivetoautoa ei ole tahtonut pihaan päästä. Ensilumien perusteella vaikuttaa siltä, että sama meininki jatkuu.

Paljonko lunta pitää sataa, että aurat lähtevät liikkeelle? Tuntevatko urakoitsijat sopimukset vai ovatko rajat pielessä?

Kyllä se olisi varmaan sekä traktorikuskille että kulkijoille parempi, kun lumet aurattaisiin heti eikä vasta sitten, kun se on tamppaantunut töyssyksi ja hioutunut jääksi.

Autonvaihtaja

Yksi kommentti

  1. Pälkäneen käyntikortti no 1

    Eikö Pälkäneen kunnan viskaaleista kenenkään toimenkuvaan kuulu valvoa, että edes kunnan keskustassa lumi- ja liukkaudentorjuntatyöt tehtäisiin kunnollisesti ja tunnollisesti ?
    Eikö esim. kunnanjohtaja voisi käydä katsomassa mallia Kangasalan keskustasta, miten hyvin siellä on jalankulkuväylät talvisin hoidettu ja hiekoitettu. On sitä aikaa käydä äimistelemässä rikkoutuneita vesijohtojakin oman kunnan alueella. Voisiko samalla ottaa näkemästään siellä Kangasalla pätkän videota ja näyttää sen ainakin pariin kertaan sille, joka näitä Onkkaalan jalankulkuväyliä yrittää pitää talvisaikaan kunnossa. Ihan opetusmielessä, ninku.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?