Pälkäneen seurakunta: Tauluhuutokauppa käynnistää kevättempaukset

Kehykset saivat sisäänsä taidetta

Tehdään yhdessä piiri kokoontuu Pälkäneen seurakuntatalolla 11.1. lähtien kello 10–13.

Tehdään yhdessä piiri kokoontuu Pälkäneen seurakuntatalolla 11.1. lähtien kello 10–13.

Miesten tekemät taulun kehykset eivät menneet myyjäisissä kaupaksi, joten keksimme Urkon Kirsin kanssa antaa kehyksiä kotiin. Saimme lahjoituksina niihin sopivia maalauksia ja piirustuksia.

Aloimme kysellä tauluja muiltakin, ja olemme saaneet lahjoituksia Pälkäneeltä ja kauempaakin. Toiset ovat lahjoittaneet omia, vanhoja taulujaan seurakunnalle. Vesa Mellavuo on ahkeroinut, että saisimme kehykset kaikkiin töihin. Hän on myös hankkinut taulutarpeita ja kysellyt lahjoituksia.

Tauluhuutokauppa pidetään Pälkäneen seurakuntatalolla sunnuntaina 31.1. kello 12 heti kirkkokahvien jälkeen. Aimo Kokkola on luvannut toimia tilaisuudessa meklarina ja tuotto käytetään lähetykseen.

Huutokaupassa on mahdollisuus hankkia omalle seinälle kaunista taidetta. Taulut ovat myös arvokas merkkipäivälahja omaiselle tai ystävälle. Taulut ovat esillä seurakuntatalon kahvilassa tammikuun viimeisellä viikolla.

Lähetyksen ja diakonian torikahviot alkavat helmikuussa diakonian rokkapäivällä. Naistenilta pidetään 10.3. Pälkäneen seurakuntatalolla. Aiheena on olennainen, olen nainen. Tilaisuudessa on tuttuun tapaan arpajaiset, joiden tuotto menee Pilistveren nuorten hyväksi.

Huhtikuun viimeisellä viikolla seurakuntatalolla ihaillaan mongolialaista jurttaa ja kuullaan Mongolian kansan karusta elämästä ja siellä tapahtuvasta lähetystyöstä.

Tilaisuutta varten voi lahjoittaa lankoja ja arpajaisvoittoja.

Tehdään yhdessä piiri kokoontuu Pälkäneen seurakuntatalolla 11.1. lähtien kello 10–13. Samana päivänä on myös lähetyksen ja diakonian yhteinen LÄDI- piiri kello 13. LÄDISSÄ suunnitellaan kevään ohjelmaa ja jaetaan kahvitus- ja leivontatehtäviä.

Kaikkia meitä tarvitaan…kannattaa poiketa!

 

 

Paula Eloranta alias Papu

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?