Postia ei kanneta – paikallislehti jää saamatta

Kuhmalahdella on kyllästytty siihen, että posti ei tule. Viime viikkoina postin jakamisessa on jatkuvasti ollut katkoja ainakin osassa aluetta.

Viikolla 11 posti jäi jakamatta ainakin Pohjan – Vehkajärven alueella kahtena päivänä peräkkäin.  Yrittäjille on muun ohessa paljon harmia siitä, että paikallislehti ei tule. Lehti on paikallisille yrittäjille tärkeä ilmoituskanava, mutta ilmoitukset menevät hukkaan, kun tieto ei tavoita ihmisiä ajoissa.

Postin pitäisi hyvittää lehtitalolle jakamatta jääneet lehdet. Eihän kukaan osta ilmoituksia sellaiseen lehteen, joka ei tule. Miten posti selittää laiminlyöntinsä?

 

Petri Täyrönen

Kuhmalahden yrittäjien puolesta

Laadukas postinkulku on Postille tärkeää

On erittäin valitettavaa, että postinjakelussa Kuhmalahdella on ollut viivettä. Samalle päivälle sattuneet äkilliset sairauspoissaolot viivästyttivät postinkulkua parina päivänä viikoilla 11 ja 12. Emme onnistuneet saamaan sijaisjakajaa jakelureitille.

Postin tavoitteena on, että mahdollinen jakelun viive ei kohdistu samalle alueelle peräkkäisinä päivinä ja jakelu myöhästyy näin ollen enintään vuorokaudella. Seuraamme päivittäin postinjakelumme toimivuutta. Tietylle päivälle odotetun postin viipyminen on aina hyvin harmillista.

Asiakkaiden hyvä ja laadukas palvelu on Postille ensiarvoisen tärkeää. Haluamme jakaa postit moitteetta myös Kuhmalahdella.

Jukka Laakkonen

tuotantoesimies

Posti Oy

Kommentointi on suljettu.