Tahtosi tiellä -kesäkonsertti Luopioisten kirkossa

Luopioisten kappeliseurakunnan perinteinen kesäkonsertti pidetään tulevan viikon keskiviikkona 13.7. Kanttori Johanna Lemmetyinen ja kappalainen Janne Vesto ovat koonneet paikallisista laulajista ja soittajista ryhmän, joka esittää ja laulattaa konsertissa toistakymmentä keskenään hyvin erilaista laulua. Illan aikana kuullaan muun muassa klassikot Sunnuntaiaamuna ja Kodin kynttilät, afrikkalaisia rytmejä ja kolme kappaletta Toinen Aurinko -levyltä. Ohjelmassa on myös lauluja virsikirjan uudesta lisäosasta, joka on otettu käyttöön seurakunnassa.

Ilmaiskonsertissa esiintyvät Johanna Lemmetyisen ja Janne Veston lisäksi Marianne Haataja (basso), Juha-Markus Kaaja (percussiot), Eliisa Lahtinen, Ritva Majala ja Sari Vesto.

Kesäkonsertti alkaa Luopioisten kirkossa kello 19.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?