Seurakuntakeskuksessa nautitaan isänpäivälounasta

Lääkäripariskunta Elina ja Juha Lind on joskus vieraillut isänpäivälounaalla. Nyt he ovat itse Katmandussa.

Lääkäripariskunta Elina ja Juha Lind on joskus vieraillut isänpäivälounaalla. Nyt he ovat itse Katmandussa.

Luopioisten seurakuntakeskuksessa vietetään jälleen perinteistä isänpäivälounasta. Lähetysemäntä Paula Pihlava, Leila Hertzberg ja monet muut vapaaehtoiset valmistavat monipuolisen juhlapöydän. Lounaan tuotto ohjataan nimikkolähettien, Elina ja Juha Lindin, työlle Nepalissa. Maksu on entiseen tapaan maun mukaan.

Ruokailun ja täytekakkukahvien välissä Lindien tytär Maaria Kaaja kertoo lapsuudestaan Nepalissa ja vanhempiensa uudesta työkaudesta puolisonsa Juha-Markus Kaajan kanssa. Kakkukahvien jälkeen ohjelmassa on vielä arpajaiset.

Luopioisten kappeliseurakunnassa isänpäivän vietto alkaa jo ennen lounasta pidettävällä perhemessulla. Messu on samalla myös Luopioisissa kokoontuneen kirkkomuskarin päätösjuhla. Lapsityönohjaaja Marja Lepistö ja kirkkomuskarin lapset avustavat messussa. Liturgina on kappalainen Janne Vesto ja kanttorina toimii Johanna Lemmetyinen. Perhemessu Luopioisten kirkossa alkaa kello 11 ja Isänpäivälounas seurakuntakeskuksella kello 12.30.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?