Taisto Saario hävisi Niki Laudalle

Törmäsin googlatessa kesäkuussa 2012 julkaistuun juttuun Taisto Saariosta. Jutussa väitetään, että hän olisi Ahvenistolla voittanut Niki Laudan Formula 3 kilpailussa. Väite on täysin perätön ja antaa asioista holtittoman vääristyneen kuvan.

Niki Lauda kilpaili Ahvenistolla vain kerran F3:llä ja sijoittui kesäkuussa 1970 siinä kisassa viidenneksi. Taisto Saario oli samassa lähdössä 11., eli viimeinen tuloksiin päässyt, ja hävisi voittajalle kaksi kierrosta!

Esa Illoinen

Yksi kommentti

  1. juha saario

    Yhtenä Taten poikana voinen todeta, että olisipa keskittynyt perheeseensä yhtä paljon kuin mäntiin ja sylintereihin.

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>