Kahdeksan uutta, seitsemän palaajaa

Pälkäneen valtuustoon nousee kerralla kahdeksan uutta päättäjää: Erkki Hyöki, Pertti Salminen ja Tiina Kokkola kokoomuksesta, Matti Rulja, Raimo Giren ja Timo Ojala keskustasta, Iinamaria Nummela demareista sekä Reetta Mathier vihreistä. Lisäksi seitsemän valtuutettua tekee paluun: Vilho Nikkanen (vas), Jyri Kankila (vihr), Reijo Keskinen (kok), Virpi Pohjola (kok), Jukka Lindfors (kesk) ja Tom Hirmukallio (sd).

Perussuomalaisista keskustan listoille siirtynyt Jani Luukkonen putosi valtuustosta yhden äänin erolla. Myös lähes puolet edelliskerran äänistään menettänyt keskustan Outi Viitanen jäi viivan alle.

Pälkäneen äänestysprosentti laski reilut kaksi prosenttiyksikköä edellisistä kuntavaaleista. Uurnilla kävi 61,7 prosenttia äänioikeutetuista.

Yksi kommentti

  1. Kuntalainen

    Hyvältä näyttää uusi valtuusto. Luukkonen olisi kyllä saanut jatkaa aktiivisena, toinen tippuja ei yllättänyt yhtään. Työn iloa valtuutetuille ja hoitakaa kunnan asiat hyvin! Ollkaa aktiivisia ja suut auki kokouksissa!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?