Kaupalle tilausta alakylässä

Lehdessä oli juttu Siwan lopetettua täällä Onkkaalassa. Kyllä täällä alakylässäkin saisi yksi ”putiikki” olla, josta saisi päivittäistavaroita ostaa. On paljon vanhempaa väkeä, jalankulkijoita, jotka tottuivat lähellä Siwassa käymään. Mitenkähän ne kaupat ennen kannatti?

Tämänkin Onkkaalantien varressa on ollut monta kauppaa: Sipposen kauppa, Järvenpää, Voima, Tuotanto, Läärä ja Vanhasen ”lihakauppa”. Oli myös kaksi kenkäkauppaa ja kaksi kukkakauppaa, baareista puhumattakaan. Nyt olisi tilaus: kehitellä tuohon Poistomyynnin tiloihin joku M-kauppa tai Lidl. Kyllä varmasti kauppa kävisi kuin ”siimaa”, eikä Siwakaan olisi kilpailemassa. Kyllä mökkiläiset ja mummot kiittäisivät. Jäämme odottamaan.

 

Kauppaa kaivannut

Yksi kommentti

  1. Sandra

    Maailma muuttu Eskoseni. Yksinkertaisesti ei täydennys ostopaikkana voi kauppa kannattaa. Ihmiset, varsinkin perheeliset kuitenkin käyvät isoissa marketeissa ostamassa suurimman osan, eikä pieni kauppa pääse koskaan samaan hintatasoon. Kaupungin veto on myös niin suuri, lähimpään Prismaan 20 min. Lidl ei tule näin pienelle paikkakunnalle varmaankaan. Onkkaalassa muutenkin 2 kauppaa. M-kauppa oli jo kerran Poistomyynnin tiloissa, tuskin uudelleen kuitenkaan?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?