Jehovan todistajat kutsuvat aluekonventtiin myös Pälkäneellä

Todistajat kutsuvat parhaillaan myös Pälkäneen alueen ihmisiä kanssaan aluekonventtiin. Kuvassa oikealla Salla ja Ari-Pekka Virtanen.

Suomen Jehovan todistajien vuoden 2017 aluekonventit järjestetään tänä kesänä yhdeksällä kielellä viidessä kaupungissa. Kautta maailman näihin koulutuspäiviin osallistui viime vuonna lähes 13 miljoonaa läsnäolijaa ja tänä vuonna läsnäolijoita odotetaan vieläkin enemmän.

Pälkäneen Jehovan todistajien seurakunta kokoontuu 16.–18.6. konventtiin Tampereelle. Aluekonventit tulevat muodostamaan Pirkanmaan koko vuoden suurimman seminaaritapahtuman. Niiden odotetaan keräävän väkeä kuuden päivän aikana Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen lähes 4000 henkilöä päivittäin. Konventit pidetään 16.–18. sekä 23.–25. kesäkuuta.

Vuoden 2017 ”Älä luovuta!” -konventtien kolmipäiväinen ohjelma esitetään lyhyinä puheina, haastatteluina ja videoina. Tämänvuotinen konventti hyödyttää sekä Jehovan todistajia että muita, koska se antaa voimaa paitsi kestää myös selviytyä ongelmista menestyksellisesti.

Yksi konventin kohokohdista on joka iltapäivä esitettävä perhe-elämää käsittelevä elokuva. Myös video ”Mitä Raamattu ja luonto opettavat kestävyydestä?” antaa uusia näkökulmia arjessa jaksamiseen.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa voidaan konventtien aikana seurata suurelta led-näytöltä vaivatta paitsi näytettäviä videoita ja elokuvaa, myös robottikameroiden kuvaamia puhujia ja haastateltavia sekä etänä lauantain väliajalla tapahtuvaa uusien todistajien kastetilaisuutta, joka järjestetään Hervannan uimahallissa.

Todistajat kutsuvat parhaillaan myös Pälkäneen alueen ihmisiä kanssaan aluekonventtiin. Perjantaina 26. toukokuuta alkaneen kampanjan aikana tullaan painettuja kutsuja jakamaan yksistään Suomessa satoja tuhansia.