Isoja koiria irti

Pälkäneen Ämmönlahdentiellä juoksentelee usein vapaana kaksi isoa koiraa, jotka muistuttavat vinttikoiria mutta ovat paljon isompia. Ensimmäinen on suklaanruskea ja toinen mustanharmaankirjava, ja molemmat ovat tupsahtaneet pihaamme jo puolenkymmentä kertaa. Kummallakaan ei ole ollut pantaa, enkä tiedä mistä ovat lähtöisin.

Koirat olisi hyvä pitää kiinni, vaikka harmittomia olisivatkin. Meille muille koiranomistajille isojen vieraiden koirien ilmaantuminen yllättäen paikalle tuottaa ylimääräisiä sydämentykytyksiä ja arvaamattomia tilanteita. Eivätkä niiltä tykytyksiltä varmaan säästy lapset tai koirapelkoiset aikuisetkaan.

Karkulaisten omistajille tiedoksi

Yksi kommentti

  1. Erika

    Viime talvena törmäsin vastaavan näköisiin koiriin ja olivat siitä kirkon viereisestä talosta karanneet jossa on aidattu piha. Varmistaisiko joku paikallinen ettei kyseessä ole ell. koirat?
    Pahoitteluni jos meni veikkaus pieleen ja kyseessä ovat jostain muualta karanneet. Kunhan nyt vaan saataisiin kiinni niin ettei mitään harmia pääse sattumaan.

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>