Toikka vatsalihasten kautta Heikkilän opastukseen

Rantarutistus-kuntoilukampanjan alkukesän palkitsemisarvonta oli suosiollinen Jasmin Toikalle. Merta edempää kalaan lähtenyt eli peräti Lempäälän puolelta kisaan osallistunut Toikka osallistui kisaan sopivasti juuri ennen massiivista Kesälehteä ilmestyneen 32-sivuisen lehden suorituksella – eli 32 vatsalihasliikkeellä.

Touko-kesäkuussa kuntoilukampanjaan osallistuneiden kesken suoritetussa arvonnassa oli palkintona 60 minuutin kuntosaliohjaus tai kehonhuoltotunti valmentaja Reetta Heikkilän opastuksessa.

Rantarutistus on Sydän-Hämeen Lehden järjestämä kuntoilukampanja, joka haastaa osallistujat tekemään joka viikko yhtä paljon vatsalihasliikkeitä kuin Sydän-Hämeen Lehdessä on kyseisellä viikolla sivuja. Osa on välillä piristänyt suoritusta vaihtamalla vatsalihasten lukumäärän yhtä moneen ”lankutettavaan” sekuntiin.

Liikkeet voi suorittaa kerralla, pienissä erissä tai monta kertaa viikossa – kuitenkin aina ennen seuraavan lehden ilmestymistä. Suorituspaikaksi käy oma olohuone siinä missä kuntosalikin.

Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan liikunnallisia palkintoja. Arvontaan voi osallistua lähettämällä meille vatsalihassuoritukseen liittyvän kuvan tai videon joko Facebookin, Instagramin tai sähköpostin toimitus@shl.fi kautta. Sosiaalisessa mediassa kannattaa käyttää tunnistetta #rantarutistus. Luovuuden käyttö ja pilke silmäkulmassa ovat kuvissa erittäin sallittuja.

Heinä- ja elokuun aikana kampanjaan kuvalla osallistuneiden kesken arvotaan 50 euron lahjakortti kangasalalaiseen, pälkäneläisomistuksessa olevaan Kuntokeskus Linjaan.

Viime viikolla Sydän-Hämeen Lehti sisälsi sivuja 24 vatsalihasliikkeen tai lankutussekunnin verran, tällä viikolla määrä nousee 36:een. Olepa hyvä!

Jasmin Toikka palkittiin kesäkuisesta vatsalihasuurastuksestaan henkilökohtaisella valmennuksella Reetta Heikkilän opissa. Joanna-tytär on vielä hieman liian nuori kuntoilutalkoisiin.