Rajat kiinni

Maahanmuuttopelkoiset keskittyvät taas touhuamaan netissä, kun leijonakorupojat hätisteltiin kesällä Helsingin leiristään. Jokainen onnettomuus käynnistää verkon keskustelupalstoilla ja some-ryhmissä suuren isänmaallisen huutomyrskyn, koska kaikki paha tulee ulkomailta.

Tämän todistaa luontokin. Esimerkiksi rannoilla mellastava minkki tappaa linnut niin, ettei Pälkäneveden pesillä ole tänä kesänä ollut rengastettavaa.

Katupartioita Suomineidon suojaksi perustaneita Odinin sotureita tarvittaisiin nyt rannoilla. Loukutettavaa riittäisi. Pojat pääsisivät toteuttamaan missiotaan tuhoamalla tarhoilta karannutta vieraslajia.

 

Monikulttuurisuus leviää luonnossa huolestuttavaa vauhtia. Esimerkiksi kaupungeissa riesaksi saakka parveilevat valkoposkihanhet ovat rantautuneet myös maalle.

Karmeinta on, etteivät lintuja ruokkivat kukkahattutätisuvakit ymmärrä tulokkaiden valtaavan rantamme vielä nopeammin kuin islamisaatio etenee hartaan kristityssä maassamme. Esimerkiksi Kostianvirran ruokintalaudalla hyysätään jo kahdeksaa pötkökonetta. Ensi kesänä niitä on 16, sitten 32 ja niin edelleen. Pian kaikki mikä vihertää, menee hanhien suuhun ja jäljelle jäävät vain pökäleet.

Jos koirien ulkoiluttajat on velvoitettu keräämään puudeliensa kikkareet, niin miksei haittalinnun ruokkijoita laiteta puhdistamaan nurmikoita siivekkäiden jätöksistä? Kohta vaarana on, että pulleahuulisia kiekkoilijoita ihailevat teinit alkavat tunkea nuuskaa muistuttavia pötköjä suuhunsa.

Telttailusta innostunut rajat kiinni -leiri voisi pitää rannoilla untuvapussikerhoa. Hanhista saisi lämpimiä makuupusseja, jotka suojaisivat viimalta asema-aukion ankeilla mukulakivillä.

 

Kirjoittaja on Sydän-Hämeen Lehden päätoimittaja.

Supikoirien ja täplärapujen kohdalla tilanne alkaa pian olla jo menetetty. Mökillä jos hetkeksi laskee kalan perkeet tai perunapussin käsistään, ne katoavat pihoissa juoksentelevien supien suuhun.

Täplärapu puolestaan on valloittanut vedet niin, ettei matalista järvistä enää tahdo löytyä sellaista syvännettä, jossa verkot eivät ole yhden yön jälkeen saksiniekkoja täynnä.

Valtamedia on ummistanut silmänsä näiden maahanmuuttajien röyhkeydeltä, joten MV-lehteen on saatava kotimaan ja ulkomaan uutisten lisäksi myös ulkoilmauutiset. Ne välittäisivät ruudun äärelle jämähtäneille tietoa luonnossa käytävästä taistelusta, jossa vierasvaikutteet uhkaavat kotimaista luontoa.

Kommentointi on suljettu.