PopUp -kirppis tekee hyvää

Kangasalan seurakunta järjestää maanantaina 23. lokakuuta kello 17.30–19.30 PopUp -kirppiksen Vatialan seurakuntakodilla (Holvastintie 6). Yhteistyökumppanina toimii Vatialan koulun vanhempainyhdistys. PopUp-kirppis on samalla hyväntekeväisyystapahtuma, sillä myyntipöydän viiden euron suuruinen paikkamaksu lahjoitetaan Kirkon Ulkomaanavulle. Myyntipöytien tuotto jää myyjille itselleen.

Vatialan seurakuntakodilla toimivat lastenohjaajat järjestävät lapsille kirppiksen ajan pientä ohjelmaa, esimerkiksi leikkiä ja askartelua. Koululaiset voivat halutessaan osallistua samaan aikaan toimivaan käsityökerhoon. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Minikahvio palvelee tapahtuman ajan.

Myyntipöydän voi varata itselleen, yhdistykselle tai vaikkapa koululuokan luokkaretkituotteiden myyntiin.

– Toivon, että paikalliset seurat ja kerhot tarttuisivat tilaisuuteen – olisi kiva tulla tutuksi, vapaaehtoiskoordinaattori Eveliina Sydänlähde sanoo.

Pöytäpaikan voi varata tiistaihin 17. lokakuuta mennessä seurakunnan nettisivuilta tai diakoni Riikka Rantakalliolta puhelimitse 040 3098042 tai sähköpostitse riikka.rantakallio@evl.fi

Kirkon Ulkomaanapu auttaa 17 maassa

Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin humanitaarisen avun antaja. Se toimii 17 maassa, siellä missä hätä on suurin. Järjestö tekee työtä kaikkein köyhimpien ihmisten kanssa uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta.

Työn tavoitteena on pysyvä muutos. Kehitysmaissa se voi syntyä vain pitkäjänteisessä yhteistyössä paikallisten yhteisöjen ja ihmisten kanssa. Kirkon Ulkomaanapu sitoutuu tekemään työtä, kunnes avun tarpeessa olevat ihmiset pystyvät itse hankkimaan toimeentulonsa ja tyydyttämään perustarpeensa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?