Yli 15 000 laskijaa saa kausikorttinsa satasella

Sappeen verkkokaupassa on tänään luvassa kaikkien aikojen ruuhka, sillä Snow Challenge kausikorttikampanja toteutuu. Kausikortit saa vielä tänään 99,99 euron kampanjahintaan. Huomisesta alkaen voimassa on normaalihinta 520 euroa.

Haastekampanjassa tavoiteltiin 15.11. mennessä 16 500 kausikorttivarausta. Varauksia tehtiin viikonloppuna ja alkuviikosta sellaista tahtia, että Sappeen nettisivut kaatuivat. Eilen varaustahti hieman hiljeni, kun näytti, ettei tavoitetta saavuteta. Tämänpäiväinen loppukiri saattaa kuitenkin nostaa kausikorttilaisten määrän lähelle tavoiteltua määrää. 15 000 kausikortin raja ylittyi iltapäivän aikana.

Kausikorttikampanjan ansiosta Sappeen päiväkävijöiden määrä tulee olemaan valtavasti suurempi kuin aiempina talvina. Tämä tulee näkymään seudun monissa palveluissa.

Kommentit (4)

 1. Tommi Liljedahl

  Otsikko korjattu. Sappeen kausikorttikampanjan nettilaskuri on pyörinyt koko päivän kuumana, ja 15000 varauksen raja rikkoutui iltapäivällä.

  Vastaa
 2. Raimo Giren

  Onnea Sappee, 16500 rikki tänään. Olihan se Snow Challenge 2017 rohkea veto markkinoinnissa, mutta ilmeisesti kannatti. Ainakin sillä saa paljon näkyvyyttä ja hyvää mainetta, myös koko paikkakunnalle.

  Vastaa
 3. Nimetön

  Nyt tuolla rahalla saisi yrittäjä alkaa investoimaan kunnolla, joko olisi uusien rinteiden aika?

  Vastaa
 4. Laskija

  Lopullinen lukema on siis 17323 kausikorttilaista. Saattaa olla Sappeessa vilinää, kun saadaan ekat rinteet auki, samoin joulupyhinä ja kevään kauniina päivinä. Uskomaton temppu, miten koko seutu puhuu Sappeesta ja suurella osalla on kausikortti taskussa, vaikkei ole vielä tietoakaan talvesta.

  Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>