Yli 15 000 laskijaa saa kausikorttinsa satasella

Sappeen verkkokaupassa on tänään luvassa kaikkien aikojen ruuhka, sillä Snow Challenge kausikorttikampanja toteutuu. Kausikortit saa vielä tänään 99,99 euron kampanjahintaan. Huomisesta alkaen voimassa on normaalihinta 520 euroa.

Haastekampanjassa tavoiteltiin 15.11. mennessä 16 500 kausikorttivarausta. Varauksia tehtiin viikonloppuna ja alkuviikosta sellaista tahtia, että Sappeen nettisivut kaatuivat. Eilen varaustahti hieman hiljeni, kun näytti, ettei tavoitetta saavuteta. Tämänpäiväinen loppukiri saattaa kuitenkin nostaa kausikorttilaisten määrän lähelle tavoiteltua määrää. 15 000 kausikortin raja ylittyi iltapäivän aikana.

Kausikorttikampanjan ansiosta Sappeen päiväkävijöiden määrä tulee olemaan valtavasti suurempi kuin aiempina talvina. Tämä tulee näkymään seudun monissa palveluissa.

Kommentointi on suljettu.