Kylien puolustaja on poissa

Pitkäaikainen kokoomuspäättäjä Olavi Seppälä kuoli maanantaina. 1970-luvulla Luopioisten palolautakunnassa ja 1981 kunnanhallituksessa aloittanut Seppälä ehti istua neljällä vuosikymmenellä sekä Luopioisten että Pälkäneen valtuustoissa ja toimia myös Luopioisten kunnanhallituksen puheenjohtajana. Kuluvalla valtuustokaudella Seppälä toimi Pertti Salmisen varajäsenenä Pälkäneen kunnanhallituksessa.

Seppälä ei asettunut enää keväällä 2017 ehdolle, koska joutui kuntavaalien alla leikkaukseen. Sen jälkeen sairaus vei vähitellen voimat. Rautajärveläinen maanviljelijä oli kuollessaan 73-vuotias.

Pälkäneen päätöksenteossa Seppälä tunnettiin vankkana Luopioisten ja sivukylien puolustajana. Hän istui kuntien edustajana myös maaseutua kehittävän Pirkan Helmi ry:n hallituksessa. Lisäksi Seppälä johti Rautajärven VPK:n hallitusta ja toimi Luopioisten maamiesseuran hallituksen varapuheenjohtajana.

Sekä Luopioisten että Pälkäneen valtuustojen pitkäaikainen päättäjä Olavi Seppälä kuoli maanantaina.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Yksi kommentti

  1. rainerzeitlin1

    Olavin muistoa kunnioittaen, suoraselkäinen ja rehti suomalainen talonpoika, jota kunnioitan, RIP Olli

    Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>