Naiset kokoontuvat seuroille Marianpäivänä

”Jeesus kantaa meitä” on valittu teemaksi iltapäivään, johon kutsutaan mukaan naisia läheltä ja kauempaa. Tilaisuus alkaa Luopioisten seurakuntakeskuksessa (Pereentie 1) Marianpäivänä 18. maaliskuuta kello 15.

Aivan aluksi tulijoita odottaa kahvipöytä, jonka tarjottavista vastaa Paula Suksia yhdessä lähetyskirpputorin vapaaehtoisryhmän kanssa. Vapaaehtoisen kahvirahan voi antaa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Onneaan voi kokeilla Paula Elorannan lähetystyön hyväksi järjestämissä arpajaisissa.

Onkkaalan suunnasta omilla autoilla tulevien toivotaan kurvaavan Pälkäneen torin kautta ja ottavan sieltä kello 14.15 kyytiin autottomia.

Melkoinen joukko naisia hoitelee iltapäivän aikana eri tehtäviä. Puheenvuoron käyttäjät ovat kaikki eri ikäryhmistä, nuorimpana Marianne Haataja, vanhimpana Helvi Jousmäki. Johanna Kankaristo ja Maarit Härkönen ovat siltä väliltä. Ohjelmaa rytmittävät Maaria Leinosen Maria-aiheiset runot. Niitä tulkitsevat runopiirin jäsenet Jatta Koskenvesa, Helena Saarinen ja Taina Sipiläinen. Musiikista vastaa Johanna Lemmetyinen. Tilaisuuden juontaa Päivi Girén.

Iltapäivän päätteeksi on ehtoollishartaus, jossa palvelevat Helvi Jousmäki ja Leena Peltonen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?