Seurakuntakeskuksen äitienpäivälounaalle voi varata paikkoja jo etukäteen

Perinteistä äitienpäivälounasta vietetään Luopioisten seurakuntakeskuksessa sunnuntaina 13. toukokuuta kello 12.30.

Kappalainen Janne Vesto kertoo, että lounaan konseptiin on tehty kaksi muutosta.

– Varsinkin lasten ja ikäihmisten kannalta lounaat ovat joskus venyneet pitkiksi. Nyt lounas sujuu nopeammin, sillä monen ruokalajin pöydän sijasta tarjolla on Hannele Haatajan broilerikeittoa ja sämpylöitä runsain lisukkein.

Toinen muutos on mahdollisuus varata paikkoja etukäteen. Leila Hertzberg ottaa varauksia vastaan puhelimitse 045 1379 688 perjantaihin 11.5. saakka. Senkin jälkeen voi tiedustella tilannetta häneltä. Myös ilman varausta voi edelleen tulla lounaalle, jos salissa on tilaa. Ennakkovaraus raukeaa viisi minuuttia ennen lounaan alkua, jos kukaan seurueesta ei ole saapunut paikalle.

Lounaan ja täytekakkukahvien välissä on puolen tunnin ohjelmaosuus, jossa nimikkolähetit Elina ja Juha Lind kertovat kuulumisia Nepalista ja Pakistanista. Maksu lounaasta on edelleen maun mukaan eli jokainen voi tukea lähetystyötä sopivaksi katsomallaan summalla. Entiseen tapaan kertyneistä maksuista vähennetään lounaan kulut, ja tuotto ohjataan Lindien työn tukemiseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?