Terveysasemat sulkevat heinäkuussa

Terveysasemat sulkevat oviaan kesän edetessä. Pälkäneen terveysasema ja Kangasalan keskusterveysasema ovat avoinna koko kesän, mutta Luopioisten, Sahalahden, Ruutanan, Suoraman ja Vatialan terveysasemat ovat suljettuina ajalla 2.–29. kaikkien palveluiden osalta.

Tuona aikana Pälkäneen terveysasemalla ja Kangasalan keskusterveysasemalla hoidetaan kiireelliset sairaustapaukset sekä välttämättömiksi katsotut kontrollit, neuvolatarkastukset, suun terveyspalvelut ja vanhustenhuollon lääkäripalvelut. Keskusterveysasemalla ovat avoinna kesällä myös ensiapu, röntgen ja laboratorio.

Kangasalan perheneuvola, nuorisopsykiatria ja psykiatrian poliklinikka ovat kiinni heinäkuussa. Sosiaalikeskus pitää ovensa säpissä 9.7. alkaen ja palaa toimintaan heinäkuun lopussa. Tuona aikana myös Pälkäneen sosiaalitoimiston lakisääteiset päivystykset hoidetaan Kangasalan sosiaalikeskuksessa.

Kommentointi on suljettu.