Terveysasemat sulkevat heinäkuussa

Terveysasemat sulkevat oviaan kesän edetessä. Pälkäneen terveysasema ja Kangasalan keskusterveysasema ovat avoinna koko kesän, mutta Luopioisten, Sahalahden, Ruutanan, Suoraman ja Vatialan terveysasemat ovat suljettuina ajalla 2.–29. kaikkien palveluiden osalta.

Tuona aikana Pälkäneen terveysasemalla ja Kangasalan keskusterveysasemalla hoidetaan kiireelliset sairaustapaukset sekä välttämättömiksi katsotut kontrollit, neuvolatarkastukset, suun terveyspalvelut ja vanhustenhuollon lääkäripalvelut. Keskusterveysasemalla ovat avoinna kesällä myös ensiapu, röntgen ja laboratorio.

Kangasalan perheneuvola, nuorisopsykiatria ja psykiatrian poliklinikka ovat kiinni heinäkuussa. Sosiaalikeskus pitää ovensa säpissä 9.7. alkaen ja palaa toimintaan heinäkuun lopussa. Tuona aikana myös Pälkäneen sosiaalitoimiston lakisääteiset päivystykset hoidetaan Kangasalan sosiaalikeskuksessa.

Kommentit (2)

 1. Matti Keipi

  Kaiki terveysasemat ja sairalat tulisi pitää täysin kaikilta osian avoinna myös loma aikona ainakin niin kauan että kaikki jonot onhoidettu pois.
  Sen jälkeen voidaan ajan varaus poistaa kun ei kerta ketää jonossa ole ja seuraavat tulijat pääse heti hoiton.
  Näin kaikki ajanvarauksen henkilökuntakin voi siirtyä hoitotehtäviin.
  Ja kuluja tule huomatavasti vähemmän ja asiakas palvelu nopeutu kun aina avoinna olessa voi tulla.

 2. Hep

  Matti, kuka ne loma-ajat niitä sairaaloita ja terveyskeskuksia pyörittäisi? Eikö hoitajat ja lääkärit ole oikeutettuja lomaan? Annas kun mä arvaan…, sinun mielestä niitä pitäisi palkata sitten lisää!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?